3 feb 2011, 16:58

Пиеси ще играем 

  Poesía
506 0 1

Ето ти пари, върви, купи любов,

на масата е празно от раздели,

купи и свещи, вино и покров,

довечера ще имаме и гости.

 

Вземи насам и черната омраза, 

че нещо напоследък доскуча,

скандалите и празната наслада,

вземи и тръни, аз чаши ще троша.

 

Да пием всички, нека е омая,

лъжа усмивка пази за нощта,

коварна обич покер разиграва,

заблудата паяжина изкова.

© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За съжаление, често се играят такива пиеси и още, и още...
    Сценарият е като паяжина...
Propuestas
: ??:??