24 may 2007, 11:37

Пингвин 

  Poesía
2128 0 5
Тихо вънка сняг вали,
хайде, грабвай свойте ски:
там на бялата партина
да се спускаме двамина.

Аз Пингвинчо се наричам
и снега така обичам.
Там, във моята страна,
вред със бяла пелена,

Снежко всичко е обгърнал,
тъй че като се обърна,
вред е само лед и сняг
от разсъмване до мрак.

Там за мен е земен рай -
сърчицето ми играй.
Цял ден скачам и лудувам,
в ледени простори плувам.

© Яница Ботева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??