26 jul 2015, 0:04

Пишете 

  Poesía » De humor
677 0 15

ПИШЕТЕ

 

Пишете си творбите. Прекрасни са!

С коментарите си само грухате.

Често самохвални. И ужасни са!

Ако бях циник, бих казал: Да го духате!

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??