30 jul 2008, 9:14

Писмо 

  Poesía » De amor
651 0 2

Хайде да отидем

до гара Бов -

ще тръгнем в 7:30 часа.

А на обратно - към четири.

От влака ще наблюдаваме

извивките на реката,

с бонбони в устата,

със вкуса на мига ни...

Ще направим снимки на Бов

за Гугъл Ърф, дето

пак бонбони смучехме

с вкуса на мига ни...

И... не съм се изгубила

в света от химери,

а просто си задавам

твърде много въпроси...

Липсваш ми!

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??