30.07.2008 г., 9:14 ч.

Писмо 

  Поезия » Любовна
646 0 2

Хайде да отидем

до гара Бов -

ще тръгнем в 7:30 часа.

А на обратно - към четири.

От влака ще наблюдаваме

извивките на реката,

с бонбони в устата,

със вкуса на мига ни...

Ще направим снимки на Бов

за Гугъл Ърф, дето

пак бонбони смучехме

с вкуса на мига ни...

И... не съм се изгубила

в света от химери,

а просто си задавам

твърде много въпроси...

Липсваш ми!

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??