Бузките червени, ръчичките студени.
Снежец нощес вън е навалял.
Празнично е вкъщи, с украса от гирлянди,
със звезди, ангелчета и камбанки.
На двора се шуми. Шаро се разлая.
Кой ли в този късен час дошъл е?
Тати каза, че Дядо Коледа това е.
А мама, че еленчетата със шейната вън са.
Но аз, не писах за подарък
в писмото си до Дядо Коледа.
Не от това аз имам нужда.
Исках само да сме всички заедно.
Да сме живи, здрави и щастливи.
Калин Вълов
© kalinvalov Todos los derechos reservados