"Дядо Коледа ли, Мраз ли,
без значение за мен,
само искам да ти кажа,
че те чакам всеки ден.
Не за да изпрося нещо,
а напиша думи две,
че "обичам безусловно",
като мъничко дете.
Моля, всички да сме здрави!
Мир да грее по света!
И с усмивка обичлива
да посрещаме деня!
Да ни има с мама, с тате,
с мъничката ми сестра,
даже Алекс, нашето коте,
да лудува в свобода.
Нищо друго не желая,
щом щастливи сме сега.
Но... решиш ли, подари ми
Bitzzee* - новата игра. :) "
от Мила
* Интерактивна дигитална играчка.
14.11.2024 г.
© Таня Мезева Todos los derechos reservados
Успех, Танче!