30 jul 2009, 9:45

Писъмце 

  Poesía » Otra
872 0 20

Най-краткото писмо си ми написал,

най-хубавите думи си подбрал.
И в точките дори откривам смисъл.

(О, колко много, много си ми дал!)

 

Сега какво?  Чета и цяла тръпна.

И с дъх ме парва твоята любов.

Да пиша ли, или към теб да тръгна?

Тук всяка думичка е таен зов.

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??