24 oct 2010, 19:11

Плачеш ли 

  Poesía » Versos blancos
899 0 2




Плачеш ли
или навън сега вали
дъждовни капки
стичат се по стъклата
Боли ли те
или в тъмното страх пълзи
мълчанието надви 
за дълго самотата
а така сега боли
сълзи ронят се в тишината
и глас шепти
и с невидими конци
тайно държи светлината
Сънуваш ли
но нали не спиш
как тогава бродиш по земята
усещаш ли
или още спиш
но нали си скрит
в струята на водата
Плачеш ли
или навън сега вали
поглеждам пак към стъклата
уви не си
и няма как да пропълзиш
и да се скриеш 
в сянката на светлината 
а навън плачат листата
и стене вятърът в гората....

от поредицата " Дъждовни мисли"

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??