8 jun 2010, 12:24

Плачеща върба 

  Poesía » Otra
748 0 3

Плачеща върба

с уморени листа,

самотно стояща

в полето сега.

 

Вятър полъхва,

полюшвайки клоните,

отнасящ спомени

към далечни места.

 

Жаркото слънце пече

и напуква земята,

изгарящо живота

без капка вина.

 

Стояща изсъхнала,

без грам живинка,

забравена в полето

плачеща върба.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??