14 jun 2017, 22:49

Пламъче 

  Poesía
435 2 4

 

Красивото е само повод
да вкусиш от парченцата вина.
По миглите ѝ вечно се разхождаш,
светулке в светлина.
Светулчице от сто живота
и път проправила из хиляди земи.
Ти ставаш все по-восъчна,
но няма да се променим,
нали...

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??