Красивото е само повод
да вкусиш от парченцата вина.
По миглите ѝ вечно се разхождаш,
светулке в светлина.
Светулчице от сто живота
и път проправила из хиляди земи.
Ти ставаш все по-восъчна,
но няма да се променим,
нали...
© Йоана Всички права запазени