11 jun 2012, 12:47

Пламъчета любов 

  Poesía » De amor
773 0 0

В топъл летен ден

ти дойде при мен.

 

Само с усмивка ти 

ме плени и сладки 

думи зареди.

 

Грееха зелените очи

с отразени слънчеви лъчи.

Длани горещи се преплитат

и сърцата сякаш политат.

 

Думите сами се редят

и като звънък смях ехтят.

Любовта е тук сега 

и не искам самота...

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??