В топъл летен ден
ти дойде при мен.
Само с усмивка ти
ме плени и сладки
думи зареди.
Грееха зелените очи
с отразени слънчеви лъчи.
Длани горещи се преплитат
и сърцата сякаш политат.
Думите сами се редят
и като звънък смях ехтят.
Любовта е тук сега
и не искам самота...
© Маги All rights reserved.