3 feb 2019, 22:39

Плати 

  Poesía » De amor
347 0 0

Не ми желай любов, и

замълчи, трепти - люби.

Докосвай моите грапави ръце,

нежното сърце и без пари 

люби 

сърце, душа

плати 

с пари.

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??