29 sept 2010, 13:15

Плекситно 

  Poesía » De humor
663 0 10



Събудих се така... едно накриво.
Буквално, да. Познахте ли? Вратът.
Не беше от онези гадни сливи,
а от колата. Като всеки път!

Сега се движа точно като статуя -
една такава права, малка, бяла.
Та... представете си едно понятие
от мрамор или камък бял изцяло.

Боли. Да бе, когато се завъртам,
поглеждайки надясно. И наляво.
Обаче знам и много силно вярвам,
че скоро ще се откриви изцяло!

© Капи Капито Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??