16 ene 2015, 7:55

Пленица 

  Poesía
343 0 0

 
            ПЛЕННИЦА

Душата ми не стана пленница
от повика на телесните заблуди.
Загубена е  в скучни делници.
Възкръсва от любовната полуда.

Душата ми не е изменница
на тях - безумните видения.
От нея днес не стана пленница
на зодиакалните знамения.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??