Все бродя безутешна!
Между прескачащите,овехтяли кадри.
И все така се взирам ,и се чудя..
Над всяка чернобяла част !
Над всяко късче, някъде по мене.
Да кажем примерно -дланта ми !
Или съм зъл пророк..
Или съм автор непотребен!
Прокоба зла!
Навярно съм..
Навярно отживелици визирам.
Като не редактиран,третокласен ,жълт романс!
Бленуван,но не изживян!
В притурка –епитафия нещастна!
За гарнитура- 300-та грама мускул и месо!
Долавям мирис..
На виновност гнила !
Прочее , все тази подлост..
Смърди ми,все така!
Накрая ,сякаш като за „награда”..
Като парче димящо.
Из между въглени горящи още!
Парче сланина беше сякаш!
Фантазията болна,
В мене образ породи!
И пръжките подобно пъзел подредиха..
Ликът на някого ,отдавна уж забравен,
Но все пак още свиднен и любим..
Човек потънал в празнословието си !
Не го спасих!
Нали?
Погледнах !
Но от хубавото,нищо не видях!
Дланта ми..
Почерняла вече бе!
Част от крайник на човек!
Или „Човекът”..
В ролята на крайник!
Досущ!
Почти потребен…
Но вече умъртвен!
Без него се живее още?
Макар и сух и непотребен !
Подобно плевел…
След него има още редове..
© Просто Някой Todos los derechos reservados
Не знам,понякога се срамувам толкова много от написаното,а когато го пускам,все вярвам,че си струва поне малко..