16 ene 2014, 12:32

Плиска 

  Poesía » Otra
372 0 0

е била някога столица на велика държава.
Сега е само автобусна спирка в столицата

на несбъднатите блянове.

© Кавалер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??