27 mar 2007, 20:38

плисък 

  Poesía
472 0 4

Като камък хвърлен във вода
(тиха, равна - гъсто заблатена) 
с кръгове игриви -  за беда
мътеше на жабите едема.

Звъннал смях в трева от сенокос
в бледен огън - пепелно угасва.
На нощта през въгленовото око
красотата е с осанка на нещастие.

Тя е тъжна  - моята любов,
легнала в нозете на съдбата.
примирена,  нямаща подслон
с зеещите рани от проклятия.

Като камък хвърлен във вода
своят дъх на дъното предаде.
Плисък изгорена светлина
в тинестата веселба на жабите.

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??