19 jun 2009, 0:05

Плюшено мече 

  Poesía
514 0 3

Плюшено мече

 

Отвори очи, утро е вече.

Знам, че не спиш, отвори ги.

Спри да гушкаш туй плюшено мече,

то порасна и толкоз му стига…

 

Ще подръпна тук леко пердето,

да усетиш как слънцето свети.

Остави го на мира мечето,

усмихни се за теб, мое цвете!

 

Не търси мечо все да е с тебе,

ти сама си, но не и самотна.

А не е ли само всяко бебе,

и на заник душа пак сиротна…?

 

Септември 2007 

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??