9 jul 2013, 21:24

По Булат Окуджава 

  Poesía » Otra
472 0 1

                                                    

 

Дай всекиму, Господи, каквото му трябва...

Да не забравиш:

на гладния -  хляба,

на бедния – здравето,

на богатия – ум,

на отчаяния – не давай куршум.

На умния – цел му дай,

на глупака – не власт,

труда на лентяя,

на нещастния – страст.

На гордия дай му трошица смирение,

на злия – със себе си помирение.

На мъдрия дай само нова идея.

На мене...

ми стига това,

че живея!

 

http://vbox7.com/play:f1602e39

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??