Obra no adecuada para menores de 18 años
По член шейсет и четвърти
(временно назначен по заместване)
Като фиданка съм кръшна и права,
известната на всички - мома Радка.
Момите в село в сянка поставям,
но в акъла си оставам "Патка"!
От скоро едно страшно секси момче,
край мене нещо се навърта...
Виждахме се само седмица-две,
но беше по член 64-ти!
Комшията, един вдовец напет,
умът му взех и го побърках!
Препочива при мен нощ или две
и мина по член 64-ти!
Колегата - хубавец, винаги готов,
на обед ме кани всеки четвърък.
После в хотелска стая правим любов,
но само по член 64-ти!
Колата си спира един господин,
точно пред нашите порти.
С бясна скорост, в гората ме скри
и хайде, по член 64-ти!
Е, минаха вече доста годинки,
смених черните мисли със жълти.
Сега гледам тези мъже на картинки,
с които бях, по член 64-ти!
Останах си аз, завинаги Радка,
ама вече не съм онази "Патка"!
Не съм и по член 64-ти...
И в това изобщо няма загатка!
Наследство от Америка получих!
И сякаш 6-ица от Тото улучих!
Измина и тази година (по член 64-ти),
но новата ще е съвсем различна!
Ще си правя вече аз баш кефа,
защото аз самата, ще съм шефа!
Звучи малко нещо еротично,
но не се отнася за мен лично!
Нека всеки да внимава и не се увърта,
да не мине ненадейно по член 64-ти!
От цикъла "Хумористични"
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados
Аладинчо, радвам се, че те е изкефило стихчето, този член 64-ти съм написла точно под заглавието, означава "Временно назначен по заместване" (преди години беше действащ, а сега не знам, дали е още в сила, но за това стихче става)