4 jul 2014, 13:27

По-добре 

  Poesía » De amor
377 0 1

Може би така е по-добре...

да си тръгнеш, да не се надявам.

Никой няма да ме разбере,

затова мълча и преживявам

 

всяка песен, дето с тебе слушах.

Пускам я отново и отново...

Не, не мога да съм равнодушна.

Липсваш ми. Във всяко твое слово

 

търся някакви щастливи знаци.

Търся да открия нещо тайно.

Само най-големите "глупаци"

вярват във внезапни и случайни

 

интернет-познанства. Съжалявам...

Може би така е по-добре.

Да си тръгнеш, (да не се надявам!)

преди някой да ме разбере.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??