1 nov 2020, 0:16

По Достоевски — „Бедни хора“ 

  Poesía
205 1 1

Докосвам те в писма.

Дано да го усетиш.

Край мен — лъжа, тъма

и само ти ми светиш.

 

Прегръщам те в писма.

Дано не е излишно.

Ти — знам — не си сама

и теб обичам скришно.

 

Целувам те в писма —

не мога другояче.

Ти грабна ми ума! —

И радвам се, и плача...

 

Преследвам те в писма.

Знам — те са куп хартия...

..............................................

Дано на таз' Земя

отново те открия...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??