13 oct 2005, 9:46

по дяволите.забрави. 

  Poesía
970 0 2
Не те желая.
Все пак, остани!
По дяволите.
Просто забрави...
Аз искам...
Моля...
... чакам теб.
И коленича,
Пиша ред след ред.
Отричам. Бягам. Зачертавам.
Не мисля.
Нито обяснявам.
Целувам те. Това ти подарявам,
А после крия се, но не успявам.
Открий ме! Моля те!
Не си признавам,
Но аз те искам –
Вече проумявам.

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??