13 окт. 2005 г., 09:46

по дяволите.забрави. 

  Поэзия
973 0 2
Не те желая.
Все пак, остани!
По дяволите.
Просто забрави...
Аз искам...
Моля...
... чакам теб.
И коленича,
Пиша ред след ред.
Отричам. Бягам. Зачертавам.
Не мисля.
Нито обяснявам.
Целувам те. Това ти подарявам,
А после крия се, но не успявам.
Открий ме! Моля те!
Не си признавам,
Но аз те искам –
Вече проумявам.

© Фредерик Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??