5 dic 2020, 16:02

По идея на една ромка... 

  Poesía
197 0 0

По идея на една ромка, грижеща се за болния си баща:

 

студ ― иде ти да
грабнеш с голи ръце
запалена печка

 

.....................................

 

алтернативно ―
в рамка на „хайку“:

 

студ ― с голи ръце
запалена печка ти
иде да грабнеш

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??