4 jun 2012, 9:45

По женски без думи 

  Poesía » Otra
779 0 6



Не стой отвън на прага ми. Ела.
Събуй си трънените стъпки пред вратата ми.
Изчистих. До последната вина,
заплела паяжина по стената ми.

Изтупах мислите си - колко много прах!
Все още във очите ми е здрачно.
И от това са сълзите във тях -
усмихвам се. Не си мисли, че плача.

Душата си излъсках като нова.
Добра цена ще мога да ù взема.
Ти искаш ли я? Вече съм готова.
Очаквам само някой щедър демон.

О, прибери си ореола. И крилете.
Какво ще правят ангели при мене?
Така ужасно ми тежат ръцете ти,
защото съм ужасно съвършена.

                  

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??