16 feb 2017, 0:04  

По Кирил Христов - „Жени и вино! Вино и жени!“ 

  Poesía
397 0 0

жени и вино

вино и жени

 

възобич са -

небето тъй вменѝ 
 
жени и вино 

вино и жени -

 

от памтивека

до пребъднинѝ 
 
жени и вино

вино и жени

 

обсебват руйно

до преглъбинѝ 

 

жени и вино 

вино и жени -

 

дар-самородец

от възвисинѝ 
 
жени и вино 

вино и жени

 

духовността Ви

Рая заплени

 

жени и вино

вино и жени

 

от прелестта ви

се ломят везни

 

жени и вино 

вино и жени -

 

всемирът бърза 

да се поклони          

 

жени и вино

вино и жени

 

светът

чрез Вас
се
НЕКА

 

съхранѝ

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??