14 abr 2019, 16:31

По „Марийка и Иванчо“ 

  Poesía
232 1 1

Тя:

— Ванка, рани ми

сърцето, любими, а

сетне: — Простиии ми!

 

Той:

— Мило ми Миме,

и ти нарани ме, а

сетне: — Любиии ме!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??