5 abr 2008, 17:24

По "Моето мъжко момиче" 

  Poesía
796 0 7
Мъжки момичета
с бира и глътка цигара.

Спорят с момчета -
какво е и не - еманципацията.

Хващай метлата -
казват мъжкарите ядно,

яхвай я -
припяват безсилните силни.

Секси повяхват във скрина
чорапите с ръб.

Отдавна не са ни по мяра роклите -
част от сюжета.

Със втората дънкова кожа сменихме
полите свенливи.

В препускането -
нежността на ръцете остана:

Искате? - Тук сме,
ако има остатъчни сили.

Б.авт.Пия бира, пуша (държа цигарата с лявата ръка),
след "Мъжки момичета" очаквайте стиха "Жена".
Пуснете ми, моля, Гери Мур или Тексас.


© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??