20 mar 2016, 20:28

По „Приятел в нужда се познава.“ : 

  Poesía » Filosófica
367 1 1

                                                                  приятел - в нужда

 

                                                                се познава и с добро

 

                                                                      се споменава

 

                                                               .....................................

 

                                                                  приятел - в нужда

 

                                                               се познава и с любов

 

                                                                    се благославя

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??