творбите нека -
кристално прозрачни и
сурово мъдри*
................................................................................................................
*Паганини споделя, че никога няма да постигне
„кристалната прозрачност на Моцарт и
суровата мъдрост на Бетховен“.
© Стоян Минев Todos los derechos reservados