По протежение на крака ми
иде да отгледам
цяло малко дете
да се спънем двамина
да станем на прах
от сърце
От душа
копнения без страх
за цяла пасмина
и едничко дете
мен да си прегледам
от сърце
останах без две
Харизва ти струни
цяло синьо море
ако се събудиме
(пак) небудни
в мечтанието бяло
дири ми тяло
и в твойто е добре
© Андромеда Todos los derechos reservados