Feb 2, 2011, 7:02 AM

По протежение на крака ми 

  Poetry » Love
660 0 1

По протежение на крака ми

иде да отгледам

цяло малко дете

да се спънем двамина

да станем на прах

от сърце

 

От душа

копнения без страх

за цяла пасмина

и едничко дете

мен да си прегледам

от сърце

останах без две

 

Харизва ти струни

цяло синьо море

ако се събудиме

(пак) небудни

в мечтанието бяло

дири ми тяло

и в твойто е добре

© Андромеда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??