19 jun 2024, 0:35

По пътя 18 

  Poesía
82 0 0

 

                  П О   П Ъ Т Я   18

 

Малкото грахово зрънце на Принцесата,

скрито под многото пластове от Материя,

е предизвикателството фино за поетите,

от Бездънния Безкрай на чувствата Истина да отсеят.

 

Трудна,почти непосилна задача

за само един живот учене,

да се надникне дълбоко във Мрака,

за да изригне Голямото Случване.

 

Те винаги се раждат готови,

облечени в ефирната дреха на таланта си,

в предишни животи захвърлили тежки окови,

изучили изкуството тънко за лова на Словесни Брилянти.

 

28.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??