19 feb 2009, 7:06

По пътя 

  Poesía » Otra
580 0 6
         По пътя
Към своята Голгота,
пеейки написан химн,
всеки носи тежък кръст.
Един остава разпнат,
подобно на Христос,
друг продължава
към заветния Олимп.

© Кан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??