20 dic 2020, 11:45

По Радой Ралин 

  Poesía
133 0 0

„Ако правиш кариера,

ако търсиш лесен стаж,

за да няма бариера,

намери си възходящ!“ —

 

Радой Ралин

(по памет);

има и песен по този текст

 

--------------------------------------------

 

за да Ви успеят

интересите

 

трябва някому

да се харесате

 

или някого

да приласкаете

 

и успех тогава

ще познаете

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??