27 sept 2012, 10:48

По-силен 

  Poesía
611 0 1

Човек е по-силен от

една песен - спомен

едно погрешно свое действие

невъзможността да мисли в

переспектива на моменти

 

По-силен от провала

по-силен от успеха

по-силен от самотата

и от пренаселеното с образи съзнание

 

По-силен от Силата 

защото Човек може просто да Бъде 

може да продължи - слаб смачкан 

дори когато мрази пътя 

по който върви 

воден

от любов към живота

27.09.2012

 

 

© Милена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??