20 mar 2007, 22:57

По-специално 

  Poesía
617 0 1

       Днес е по-специална вечерта,
           но отново преобладава любовта,
           всъщност тя е като всеки ден - 
           мечтая аз да си до мен!
       
          Страхотно! Ставам друг, убеден -
          ти си красива, а аз променен.
          Усещам нещо силно, то променя всичко - 
          тази връзка аз-ти е нещо много  лично.
  
          Разчупиха се старите ни граници, 
          погледът ти топъл, съхранен от дете,
   среща моя - среща на страннци...
                 Две думи,казващи всичко: Обичам те!

© Станислав Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "...всичко е понеже аз обичам те!"
    Любовта прави всяко нещо по-специално!
Propuestas
: ??:??