Днес е по-специална вечерта,
но отново преобладава любовта,
всъщност тя е като всеки ден -
мечтая аз да си до мен!
Страхотно! Ставам друг, убеден -
ти си красива, а аз променен.
Усещам нещо силно, то променя всичко -
тази връзка аз-ти е нещо много лично.
Разчупиха се старите ни граници,
погледът ти топъл, съхранен от дете,
среща моя - среща на страннци...
Две думи,казващи всичко: Обичам те!
© Станислав Петров All rights reserved.
Любовта прави всяко нещо по-специално!