30 dic 2009, 10:09

По средата на нищото 

  Poesía » Otra
674 0 0

Мнозина живеят за чуждото  мнение,
често то ражда у тях съмнение
за красотата на естественото,
дарено от божественото.
Затова слагат маски на лицата си,
да са скрити даже от децата си.
И умират в самота,
търсейки своята душа...

© СънШаййн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??