Dec 30, 2009, 10:09 AM

По средата на нищото 

  Poetry » Other
677 0 0

Мнозина живеят за чуждото  мнение,
често то ражда у тях съмнение
за красотата на естественото,
дарено от божественото.
Затова слагат маски на лицата си,
да са скрити даже от децата си.
И умират в самота,
търсейки своята душа...

© СънШаййн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??