17 abr 2021, 17:55

По *Веспасиан — „Парѝте не миришат“ 

  Poesía
105 0 0

щом всичко се е

на̀пнало да пише — на
парѝ мирише

 

.............................................................

 

*Веспасиан —

 

„Pecunia non olet|“ —

 

(„Парите на миришат“)

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??