16 feb 2010, 10:21

По залеза търкаля се сълза 

  Poesía
572 0 3

По залеза търкаля се сълза,

отронена от недопята песен,

събира в себе си от утрото тъга,

в очакване на следващата есен.

 

Красива песен някога била,

сега е...  само недопята 

и под ръка с прозрачна тишина

тя обикаля вечно по земята...

 

Сълзата е това, което тя

успява да дари на самотата,

за да не бъде толкова сама,

за да не е така безмълвно сляпа.

 

... по залеза търкулна се сълза...

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??