6 ene 2010, 11:06

Победа!? 

  Poesía » Otra
587 0 1

                                                                                                                На Ш.   :)

 

 

                                                  Ще те победя,                                                                

                                                  но не като враг,                                                             

                                                  в света на невидимите идеи.                                         

                                                  Ще сложа после

                                                  победата си пред теб

                                                  като дар и отплата,                 

                                                  но няма да узнаеш като Далила                                  

                                                  тайната на моята сила,                                                 

                                                  тайната на моята слабост.                                           

                                                  И ще те оставя да бъдеш

                                                  трезва, смирена и добра            

                                                  победена  - победителка,                                             

                                                  в света на невидимите идеи.

© Фабер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??