5 jun 2010, 21:22

Победителят 

  Poesía
476 0 1

Предимството поражда победителя.

Не ти е нужен от съдбата знак,

за да престанеш в себе си да скиташ,

потънал в тишини от нечий мрак.

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??