14 sept 2010, 16:52

Почакай ме, животе мой 

  Poesía » Otra
735 0 5

Почакай ме, животе мой

 

Почакай ме, животе мой -

недей  от мен така да бягаш,

на всеки следващи завой

капани все да ми залагаш!

 

Животе мой недостижим,

душата ми е уморена -

спести ми белите лъжи,

че всичко е въпрос на време.

 

Почакай ме поне за миг -

не мога вече да те гоня,

защото съм ранен войник

и без посока ми е коня…

 

 

 

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??