Ненужна вечер. Безлунна дата.
Уиски с бира - Риванол!
Сълзи от пясък. Гръб в кревата?!
Засада? Дузпа? Автогол?
Смътни спомени... Резервни гуми.
Прашки, боксерки... Любов?!
Конфузно утро... Игра на думи.
Копнеж за лов и риболов!
Нетраен грим. Юмрук в чаршафа!
Ритъм. Рокендрол и туш!
Кафе без захар. Червило с чашата.
Такси. Довиждане... и душ.
Приятен гъдел. Визитка в спалнята!
Имейл адрес... и телефон!
Покана? Среща! Коняк за двамата,
и плоча с джаз, и грамофон!
Дъждовна сутрин. Лица... усмивки...
и ярки спомени за блус!
Кафе в леглото. Гърди... завивки...
и устни със любовен вкус!
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados